30 dec. 2015

Växjö Lakers lekstugor

Kvällens match mot Karlskrona blev en lekstuga för Lakers. Efter fyra förluster höll nu Lakers lekstuga med Karlskrona. Efter två perioder stod det 3-0 till Lakers men det kunde redan då varit fler mål. I tredje perioden kom ketchupeffekten med tre mål på mindre än två minuter och sedan ytterligare två mål varav ett i spel 4-5. Ett tröstmål blev det för Karlskrona. Nu speglar väl inte denna match styrkan mellan lagen utan när ett lag förlorat matcher brukar det komma en revansch och så blev det ikväll. Men visst tyvärr så håller Karlskrona kanske inte SHL klass just nu.
Den andra lekstugan pågick under onsdagen sedan Lakers PR-ansvarige under tisdagen publicerat lite statisk om laget. Detta med anledning av att Lakers lakejer tydligen varit missnöjda med laget insatser under senaste tiden. Och detta får man gärna vara, men det allvarliga är att man känner sig påhoppade av Lakers för att man möts av motargument likt ett barn som inte får sin vilja fram. Man får alltid räkna med att få mothugg och detta måste man tåla. Det ännu mer allvarliga är att ledningen tar avstånd ifrån det som deras PR-ansvarige skrivit istället för att stödja henne mot några tjuriga barnungar i Lakejerna som tydligen inte tål att ifrågasättas. Tyvärr har den interna censuren slagit till och artikeln är borttagen så de som inte har läst det tidigare så får jag hoppas att de finner den på någons hemsida. Djävligt obehagligt att kritik inte kan tålas och att ledningen inte vågar stå upp för PR-ansvarige. Nu har jag säsongskort för denna säsong men man får fundera på om jag skall fortsätta nästa år.

I övrigt lyckades HIF Karlskrona vinna returen mot bottenlaget Drott, så laget kan under det månadslånga EM-uppehållet glädja sig över att inte behöva vara på kvalplats. Detta på bättre målskillnad än Ricoh som lite överraskande slog Ystad. Så nog behövs det lite uppryckning när spelet sätter igång igen i februari.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar