3 okt. 2015

Bästa brandgula laget

Ja efter dagens match får väl Växjö Lakers kalla sig bästabrandgula laget som Lakersklacken skanderade efter det att Lakers vunnit över Karlskrona med 4-2. Sett över hela matchen så var det rättvist, Lakers var det bättre laget även om den första perioden var lite tafatt. Dock tog Karlskrona ledningen i början av andra perioden. Inte i någon SHL match i höst har Lakers lyckats gör första målet. Dock kvitterade Lakers och tog även ledningen innan andra perioden var slut. I den tredje så visade Lakers vilket lag som har mest erfarenhet av SHL och gjorde både 3-1 och 4-1 innan Karlskrona reducerade till 4-2 i spel 5 mot 3. På nått sett hade inte KHK orken i tredje perioden, Lakers dominerade stort när man var fem man på isen. Som alla lag brukar göra så tar man ut målvakten men KHK fick aldrig denna möjlighet då Lakers i stort sett parkerade i KHK:s zon i slutet av matchen. Tyvärr så gav väl inte denna match något hum om Lakers styrka för detta var KHK i slutet av matchen för dåliga. Nu får Lakers ladda om till CHL matchen på tisdag där man har två mål att hämta igen på Djurgården, som idag vann över Malmö. Här måste nog Lakers höja sig ytterligare. För sedan möter man DIF två gånger till på fredag och lördag i SHL.


Byggarbetsplats över ABB Arena som bytt namn många gånger. Dags att göra den till en fullgod SHL arena.
Laget tackar Växjö klacken


Och här en bild på Lakers lakejer.

Efter matchen dags för segermåltid.

 Under min vistelse i Karlskrona bor jag på det gamla stadshotellet där tiden verkat stått still. Vad trevligt med hotell som vill bevara det gamla och inte ser ut som alla andra hotell idag. Bl. a. har man riktiga nycklar som man lämnar in till receptionen när man går ut.

Är man i en gamla örlogstad skall man ha lite modeller på gamla fartyg, denna finns på hotellet.

Möbler från ??

Trappan upp till den stora salen där festerna höll för i tiden när staden på allvar var en garnisonsstad

Frukostmatsalen duger den också.

1 kommentar:

  1. Trodde ändå att du hade lite mer drag åt KHK hållet med rötter osv. Men KHK får mer erfarenhet varje dag så vi få se hur många poäng de kommer att stjäla. Grattis Lakers!

    SvaraRadera