25 feb. 2016

Grattis Vipers

Ja ikväll blev det klart att Växjö Vipers blev klara för slutspel i innebandyligan. En bra match mot Mullsjö med en 6-3 vinst bäddade för kvartsfinal för Vipers så Växjö har i alla fall ett lag i slutspel.
Det andra laget Växjö Lakers spelar först imorgon fredag. Kvällens matcher med förlust för Djurgården och Färjestad förbättrade chanserna till direktplats lite grand till slutspelet. Men fortfarande krävs nog minst vinst med tre poäng i fem av det sex återstående matcherna, helst vinst i alla sex matcher då fixar man direktplats.
Karlskrona HK spelar hyggligt nu med vinster och ikväll uddamålsförlust Luleå. Men det blir kval mot AIK för Tingsryds chanser mot AIK i allsvenska finalen är nog små. Noterbart är att första matchen måste spelas i Tingsryd även om AIK vinner serien. Djurgården spelar den 1 mars på Hovet.
HIF Karlskrona missade i senaste matchen att komma på rätt sida om kvalstrecket genom att bara spela oavgjort mot bottenkollegan Ricoh trots fem måls ledning i halvtid. Frågan är om inte HIF nästan skulle vara ett topplag om bara första halvlek räknades.


Till sist Troja/Ljungby fick göra en långresa till Kiruna i playoff-spelet till allsvenskan, och Troja vann matchen med 4-3, retur på lördag i Ljungby.


2 kommentarer:

  1. Nej Evert du är inte galen. Dubble det som är roligt. Tex kolla sport. Vi syns säkert på en arena nära dig.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Du gör det som är roligt ska det stå.

      Radera