22 apr. 2015

Största möjliga tyssstnad

Det blev inget trendbrott i tisdagsmatchen. Laget som gjorde första målet vann matchen och det var bortalaget Lakers. Nu leder Lakers med 3-2 men har hemmamatch på torsdag. Hur skall då Lakers kunna bryta trenden. Jo spelarna måste tro att de spelar på bortaplan därför måste Francois Bronett devis "Får jag be om största möjliga tyssstnad" gälla på Vida arena på torsdag kväll. Möjligen skall publiken jubla när Skellefteå har pucken så att spelarna tror att de är i Skellefteå kraft arena.

Ha en bra vecka med förhoppning om guld på torsdag, tyvärr så har Växjö inga bra statyer med vatten. Det enda jag kommer på är på Teatertorget finns väl en liten vattenspegel. Jag avråder bestämt från guldbad i Lake Växjö.

1 kommentar:

  1. couldn´t care less.22 apr. 2015 10:28:00

    Hv71 hade detta problem om det var på 90 talet eller början på 2000 taket. De vann borta men aldrig hemma. Då tog Tränarna tag i detta. Innan hemma matchen fick det sätta sig i en buss på hemmaplan och köra en runda innan matchen skulle börja så att de kom i stämning och fick på sätt en känsla av att de var bortamatch fast det var hemmamatch. Hur som helst lyckades de vinna denna match i slutspelet.

    Något för morötterna kanske ?

    SvaraRadera