14 apr. 2015

En dålig dag på jobbet

En dålig dag på jobbet, så får man väl anse Växjö Lakers insats mot Skellefteå var i kvällen match. Det var inte mycket som blev rätt. Och visst alla lag måste ha sina dåliga dagar men just idag var kanske inte sån bra dag. Nu gäller det att ladda om till torsdag och framförallt till söndag. Om inte Lakers åter vinner borta så är söndagsmatchen avgörande för finalserien. Kan bara påminna om semifinalserien mot Färjestad förra säsongen där lagen vann på bortaplan och förlorade hemma de fem första matcherna.
Och så har vi sett hur Lenny Anderlycke blandar ihop sin trolldryck till spelarna, men dagens drink måste ha skurit sig eftersom nästan all energi var försvunnen för Lakersspelarna ikväll. Se inslaget denna länk. http://www.svt.se/nyheter/regionalt/smaland/har-ar-trolldrycken-som-ska-ge-lakers-sm-guld

Får jag föreslå att Lenny kontaktar Stella i Pilås, hon har en energidrink på vassle som till och med Karl-Jan har höjt till skyarna. Något för trötta spelare att prova. Tyvärr är det så att TV4 inte vill dela ut sina gamla program gratis utan man måste prenumerera på TV4 play premium. Men här kommer en länk till receptet Powerbars med vassledryck  Dags för Lenny att fixa lite vassle från Pilås, ostkaka kanske också ger mer energi till spelarna.

Dagens bild från Vida

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar