7 aug. 2018

Inkommen post


Ännu så länge har det inte kommit så mycket post till trollfabriken, men Anna Tenje skickade en hälsning till mig som pensionär där det med stora bokstäver står ”LIKA SKATT PÅ LÖN OCH PENSION!” Tyvärr så skickade hon det till fel adress, det borde ha gått till moderaternas riksdagsgrupp för det var ju de som var med och införde skilda skattersatser. Något som alla partier nu verka ta avstånd ifrån men har svårt att genomföra. Och så lovar Anna tredubblat rut-avdrag till pensionärer. Frågan är varför vissa bidrag är bättre än andra. Moderaterna vill ju vad jag förstår att minska på bidragen till behövande men här vill man öka. Någon logik i detta?? Ser på sista raderna att hon inte lovar allt till alla men håller det jag lovar. Bra då vet jag det.
Sverigedemokraterna i Växjö har skickat ett ganska harmlöst program där 80% av innehållet är tämligen okontroversiellt. Dock vill trollet veta hur Växjö skall ”belysa och motverka svenskfientliga attityder”?  Det borde väl SD fixa själva för vad trollet förstår finns svenskfientligheten mest inom SD.
Såg på nyheterna att valaffischerna nu börja presenteras, och trollet bara suckade, måste det i dessa tider fortfarande klistra upp och förfula vår miljö med dessa anskrämliga och innehållslösa pappersprodukter. Troligen kommer de flesta affischer att får besök av olika analoga troll som vill sprida sina egna budskap och inte klara av och göra detta i vår digitala värld.
Ha en bra trollsömn inatt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar