26 juli 2017

Äntligen

Äntligen lyckade alliansen komma till skott. Nu hoppas jag att Stefan Löfven idag eller imorgon inlämnar regeringens avskedsansökan för om han skall var trovärdig så är detta enda alternativet om han i fortsättningen vill vara trovärdig, en för alla, alla för en. Dock bör han inte utlysa extraval utan låta talmannen undersöka om det i riksdagen finns underlag för en annan regering. Kan alliansen bilda regering med SD:s stöd så får alliansledarna mycket att förklara. Framtiden är intressant, fråga är om detta var så välgenomtänkt handling av alliansen. Ett tips är att de kan bli Stefan Löfven som blir vinnaren genom att alliansen inte kan klara av att bilda regering med alla de olika löften de olika partierna gett. Stefan Löfven kan då kanske bilda en egen regering utan MP och fram till valet regera på att inge vill fälla honom en gång till.
Till sist så lider Jan Björklund av minnesförlust när ha pratar om Sveriges beredskap m.m. Han om någon borde väl hålla tyst om detta som utan protest skrotade värnplikten i Sverige.
Kan vi ha utländska företag som underhåller svenska järnvägar och vägar, är inte detta en säkerhetsrisk  att information om våra vägar och järnvägar kommer i utländska makters händer?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar