23 apr. 2016

Stängd arena

Att publiken inte kommer in på en arena brukar beror på att lagets supportrar inte skött sig. Men idag när jag skulle se Öster på Myresjöhus arena var det inte helt enkelt att komma in. Publiken parkerar bilarna på de stora parkeringarna längs med Owe Jonsson gata, och så är entrén bara ett stenkast därifrån. Men vad ledningen för Öster nu kommit på är att all publik skall gå in på motsatta sida, alltså där restaurangen ligger. Flertalet troligen gamla Östersupporters som förgäves letade efter entré muttrade om att ledning borde veta bättre. Alltså entré bara på västra sidan kan väl inte vara vettigt när bilparkeringen är på östra sidan. Nog borde klubben kunna avvara en person även till östra sidan. Eftersom jag gärna sitter på östra sidan för att få värmen från solen behöver jag först gå runt till väster och sedan tillbaka till östra sidan. Vilket intelligent person har räknat ut detta? Möjligen om man stänger av hela östra sidan och bara tillåter publik på västra sidan kan det vara en idé för 2345 personer lär ju rymmas på västra och södra läktare. Matchen då mot Tvååker ett lag jag aldrig har hört om tidigare. Ja här var det väl så att Öster var minst ett nummer för stora. Och då brukar ju det bättre laget ha svårt att göra mål, och så var spelet i första halvlek. Många målchanser för Öster men det resulterar bara i ett mål. Men redan efter 34 sekunders spel i andra halvlek kom andra målet för Öster och sedan ramlade målen in i jämn ström till det femte målet på tilläggstid. Hur bra Öster är i år kan jag inte dra några slutsatser efter denna match, Tvååker var för svagt för detta och är troligen ett bottenlag i serien. Gudarna måste också varit på Öster sida denna lördagseftermiddag för precis efter slutsignalen drog ett härlig hagelväder in över Växjö. Hade inte varit roligt om det kommit under matchen.
Även gröna linjer finns på Myran

Hörna för Öster

Möjligen blir arena stängd nästa match efter att East Front eldat bengaler efter Östers först mål.

Kan Lakers ha målskottet i en periodpaus så måste väl Öster hitta på något fånigt också. Minnet har förträngt vad detta kallades och om man kunde vinna något

1 kommentar:

  1. Tydligen var det rökfacklor som tändes av East Front, något som tydligen är tillåtet. Men jag förstår inte varför East Front vill sprida massa rök på arenan. Så därför ser jag ingen skillnad på rökfacklor och bengaler för av båda blir det rök av. Skjut upp en raket istället men fråga Bo Frank först.

    SvaraRadera